Ik ben Frank van den Berg. Al jaren ben ik bezig in het begeleiden en ondersteunen van mensen in allerlei vormen en hoedanigheden, als trainer, coach, begeleider en leidinggevende. Ik weet dat aandacht en echte betrokkenheid kan bijdragen aan het realiseren van veranderingen en het behalen van doelen. Ik help je daar graag bij.

Ik ben graag in beweging, mentaal (nieuwe vaardigheden leren en kennis opdoen) en fysiek (sporten hardlopen/fietsen). Ik geloof er ook in dat door te bewegen je een stuk makkelijker met allerlei situaties kan omgaan. Mijn ervaring als adviseur en coach samen met mijn ervaring als sporter benut ik om anderen te helpen in beweging te komen en de doelen te behalen die zij zichzelf stellen.

Dat is ook de reden dat ik begonnen ben met BERG coaching&running. Als sporter weet ik maar al te goed hoeveel profijt ik heb aan het bewegen. Op zowel fysiek als mentaal gebied.

Sinds februari 2016 ben ik gecertificeerd runningtherapeut. Wil je lekker bewegen en daadwerkelijk in beweging komen, neem dan contact met mij op.

In beweging zijn en blijven. Dat is mijn motto.

Om met veranderingen mee te kunnen gaan zal men moeten bewegen. Dat geldt voor organisaties en dat geldt ook voor medewerkers. Maar dat is niet makkelijk. Tegenwoordig heeft iedereen het druk, iedereen heeft haast en is altijd onderweg. Er is geen tijd meer voor jezelf of voor ontspanning. Ik ga je helpen om hier verandering in aan te brengen, zodat je in beweging kan komen. Zowel fysiek als mentaal.

Frank van den Berg

Frank van den Berg

06-12826688

info@beweegmetmij.nl