fbpx

Zaterdag 25 januari 2020 Mindful trailRun clinic

Zaterdagochtend 25 januari a.s. organiseert BERG coaching&running een Mindful trailRun Clinic van 2,5 uur in de duinen en het strand bij Wassenaarse Slag. Aanvang 9.30 uur.

Waarom zou je deze uitdagende, maar ook ontzettend voldoening gevende clinic volgen? Tijdens de training leer je o.a. door middel van mindfulness en de juiste ademhaling, hoe je efficiënter met je energie om kan gaan. Zo is de clinic intensief, maar leer je direct hoe je ervoor zorgt dat je aan het eind nog genoeg energie over hebt!

De Mindful trailRun clinic duurt 2,5 uur en vindt plaats bij Wassenaarse Slag. We starten vanaf parkeerterrein ‘De Kuil’, Wassenaarseslag 30, 2242 PJ Wassenaar. (let op parkeerkosten €3,-)

Het aantal deelnemers is minimaal 5 en maximaal 10. Vol = vol.

Mindful trailRun clinicMindful trailRun clinic

Programma
We starten om 09.30 uur met trailrun-, mindfulness- en ademhalingstechnieken. Na de uitgebreide clinic gaan we de technieken toepassen in een Mindful trailRun. De afstand en duur worden afgestemd op het niveau in de groep. Gemiddeld ligt de afstand tussen de 5 en 8KM en de clinic duurt tot 12:00 uur.

Van belang is dus dat je wel 5KM aanéén kan lopen.

Let op! Het gaat tijdens deze Mindful trailRun clinic niet om de snelheid of de afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen.

De totale kosten voor deze Mindful trailRun clinic bedragen € 35,- p./p. inclusief koffie, thee of warme chocolademelk na afloop.

Wil je deelnemen of meer informatie stuur een bericht naar info@beweegmetmij.nl

Frank van den Berg

Frank van den Berg

06-12826688

info@beweegmetmij.nl

BERG running