fbpx

5 Weekse cursus Mindful Run/Walk
Tijdens deze cursus ga je hardlopen of wandelen, of beter gezegd: harTlopen. Minder in je hoofd, meer vanuit je hart. In de groepscursus doe je niet je verhaal, maar ervaar je wat de verschillende lessen met je doen. En dat is voor iedereen anders. Je zult in deze vijf weken merken hoe goed hardlopen/wandelen en mindfulness samengaan. En dat is bewegen zonder zonder prestatiedruk.

De training is zo opgezet dat iedere wandelaar en/of hardloper kan meedoen en dat gaat ook prima samen. Alle cursussen  hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE“.

Deze veelzijdige cursus is gericht op bewegen zonder prestatiedruk, ademhalingstechnieken, looptechnieken, fun en geeft dus meer energie! 

Kosten: € 95,00 pp. voor de hele cursus van 5 trainingen van 1,5 uur.
Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid vergoed, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, tot maximaal 75% van de cursusprijs.

  • Vrijdagochtend 24 september 2021, in recreatiegebied Vlietland, van 9.00 tot 10.30 uur. De andere data zijn: 1, 15, 22 oktober en 5 november.
  • Dinsdagavond 28 september 2021, Stevenspark in de Stevenshof, van 19.00 tot 20.30 uur. De andere data zijn: 5, 12, 19 en 26 oktober.
  • Maandagochtend 18 oktober 2021, Huys te Warmont, van 9.30 tot 11.00 uur. De andere data zijn: 25 oktober, 8, 15 en 22 november.

Direct aanmelden of meer informatie? Stuur een bericht naar info@beweegmetmij.nl
Minimaal 4 deelnemers (maximaal 10) maar VOL =VOL.

Interesse, maar liever op een andere dag, tijdstip of locatie? Of met een eigen groep? Neem gerust contact met me op over de mogelijkheden: info@beweegmetmij.nl

Sportieve groet,
Frank van den Berg

PS. Wil je liever eens kennismaken of individueel aan de slag gaan, bericht mij!

Op zoek naar een cursus op een andere locatie? Kijk eens op de website van Mindful Run Nederland voor cursussen bij jou in de buurt.

Het aanbod van BERG running op Mindful Run Nederland vindt je hier.

Frank van den Berg

Frank van den Berg

06-12826688

info@beweegmetmij.nl

BERG running