fbpx

5-weekse Mindful Run/Walk cursus

HarTlopen
Tijdens deze cursus ga je hardlopen of wandelen, of beter gezegd: harTlopen. Minder in je hoofd, meer vanuit je hart. In de groepscursus doe je niet je verhaal, maar ervaar je wat de verschillende lessen met je doen. En dat is voor iedereen anders. Je zult in deze vijf weken merken hoe goed hardlopen/wandelen en mindfulness samengaan. En dat is bewegen zonder zonder prestatiedruk.

De training is zo opgezet dat iedere wandelaar en/of hardloper kan meedoen. En dat gaat ook prima samen. Alle cursussen hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE“.

Deze veelzijdige cursus is gericht op bewegen zonder prestatiedruk, ademhalingstechnieken, looptechnieken, fun en geeft dus meer energie! 

Kosten
👉 Kosten: € 95,00 pp. voor de hele cursus van 5 trainingen van 1,5 uur.
👍 Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid vergoed, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, tot maximaal 75% van de cursusprijs.

  • Woensdagavond 19 januari 2022, Stevenshof, van 19.00 tot  20.30 uur. De andere data zijn: 26 januari en 2, 9, 16 februari.

Direct aanmelden of meer informatie? Stuur een bericht naar info@beweegmetmij.nl
Minimaal 4 deelnemers (maximaal 8) maar VOL =VOL.

Interesse, maar liever op een andere dag, tijdstip of locatie? Of met een eigen groep? Neem gerust contact met me op over de mogelijkheden: info@beweegmetmij.nl

Sportieve groet,
Frank van den Berg

Ik ben aangesloten als Mindful Run/Walk instructeur bij Mindful Run® Nederland. De cursussen van Mindful Run® Nederland hebben als doel: ‘’MINDER STRESS, MEER ENERGIE en GEMAKKELIJKER LOPEN’’.

Op zoek naar een cursus op een andere locatie? Kijk eens op de website van Mindful Run Nederland voor cursussen bij jou in de buurt.

Het aanbod van BERG running op Mindful Run Nederland vindt je hier.

Frank van den Berg

Frank van den Berg

06-12826688

info@beweegmetmij.nl

BERG running