Frank van den Berg

Frank van den Berg

06-12826688

info@beweegmetmij.nl

Hier lees je ervaringen van deelnemers die jou zijn voorgegaan. Sommige ervaringen zijn van de runningtherapie en andere na de Mindful Run of Mindful Walk cursussen.

Wil jij na het lezen van de ervaringen meer weten?

“Ik begon met de cursus Mindful Run omdat ik een hekel heb aan hardlopen. Frank leerde mij dat hardlopen niet hard of snel hoeft te gaan. Dat het niet gaan om records breken of afstanden afleggen. Maar wel om buiten zijn, speelsheid in jezelf terugvinden en in het hier en nu zijn. Je hoofd leeg maken en op een prettige, rustige en vriendelijke manier met je lichaam bezig zijn. Frank is een rustige, bemoedigende trainer die iedereen in zijn of haar waarde laat. Ik heb met plezier zijn lessen gevolgd en ik trek weer met plezier mijn hardloopschoenen aan!”
Marèse

Net de cursus Mindful Run met Frank afgerond en ik heb ervan genoten. Allereerst wat een prachtige locatie (Landgoed Kasteel Oud Poelgeest)!! Frank brengt de lessen met groot enthousiasme en op een ongedwongen speelse manier, geen moeten maar gewoon lekker meedoen. Ik merk dat ik ook nu, na de cursus, nog veel heb aan de focus op de neus-ademhaling. Mooi om te ontdekken wat een goede  ademhaling kan betekenen. Fijn ook om na elke cursus avond nog wat tips, opdrachten en informatie in een mail te ontvangen. Nu al benieuwd naar de  vervolg-cursus!

Jeannette
Nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame trainingen. Ik ging regelmatig hardlopen, maar ik liep niet lekker. Dankzij jou trainingen loop ik nu een stuk prettiger. Ik ben me veel meer bewust van mijn ademhaling. Dit heeft ook een positieve invloed op mijn wandelingen. Het gaat nog niet allemaal perfect, maar je hebt me voldoende handvaten gegeven om mezelf te blijven verbeteren.
Nanda

Na enkele verwoede pogingen om zelf een schema af te werken de hulp ingeschakeld van Frank.
En zit nu op een schema waar ik alleen maar van heb durven dromen en voel me fitter dan ooit!

Marc

Nadat ik 2 jaar slecht in mijn vel zat, met allemaal vage klachten.
Ben ik met Frank begonnen met lopen eerst privé daarna in groepsverband.
Ik had nog nooit gelopen ,maar door de stimulering van Frank loop ik nu zelfstandig. En voel ik me prettiger.

Edwin

De afgelopen weken zijn voor mij een opstap geweest om weer alleen te gaan hardlopen. De blessure aan mijn knie (die ik eerder had) is niet meer teruggekomen en daar ben ik erg blij mee. Een aandachtspunt voor mij was mijn ademhaling tijdens het lopen, de adviezen van Frank hebben mij goed geholpen en dit gaat nu steeds beter.
Na afloop van de runningtherapie sessies kreeg ik een schema van Frank en ik ben nu zelf weer 3x in de week aan het hardlopen. Ik ben weer blij en gemotiveerd om te blijven hardlopen, top!!

Sonja

De afgelopen maanden heb ik runningtherapie bij Frank gevolgd. Dat vond ik erg leuk. Mijn doel was om zelfstandig te gaan lopen en me minder moe te voelen. Deze doelen zijn gehaald en daar ben ik erg blij mee. Het lopen in een klein groepje was voor mij erg fijn. Omdat je hierdoor nog meer gemotiveerd wordt. Frank stimuleerde mij en gaf goede tips om makkelijker te lopen en dit te blijven doen.

Marit