Positieve reacties cursus Mindful Lopen

De afgelopen periode heb ik verschillende Mindful Lopen cursussen mogen begeleiden en de meeste zijn op dit moment afgelopen. Het is altijd mooi en leuk om te zien wat er in de groepen allemaal gebeurd en wat mensen er van opsteken.

Wat ook altijd heel leuk is, zijn de reacties van de deelnemers die je krijgt.
Hieronder laat ik er een aantal zien. Mooi toch!

“Ik begon met de cursus Mindful Lopen omdat ik een hekel heb aan hardlopen. Frank leerde mij dat hardlopen niet hard of snel hoeft te gaan. Dat het niet gaan om records breken of afstanden afleggen. Maar wel om buiten zijn, speelsheid in jezelf terugvinden en in het hier en nu zijn. Je hoofd leeg maken en op een prettige, rustige en vriendelijke manier met je lichaam bezig zijn. Frank is een rustige, bemoedigende trainer die iedereen in zijn of haar waarde laat. Ik heb met plezier zijn lessen gevolgd en ik trek weer met plezier mijn hardloopschoenen aan!”

Mindful Lopen

Mindful Lopen kasteel Oud Poelgeest

“Net de cursus Mindfull Run met Frank afgerond en ik heb ervan genoten. Allereerst wat een prachtige locatie (Landgoed Kasteel Oud Poelgeest)!! Frank brengt de lessen met groot enthousiasme en op een ongedwongen speelse manier, geen moeten maar gewoon lekker meedoen. Ik merk dat ik ook nu, na de cursus, nog veel heb aan de focus op de neus-ademhaling. Mooi om te ontdekken wat een goede  ademhaling kan betekenen. Fijn ook om na elke cursus avond nog wat tips, opdrachten en informatie in een mail te ontvangen. Nu al benieuwd naar de  vervolg-cursus!”

“Nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame trainingen. Ik ging regelmatig hardlopen, maar ik liep niet lekker. Dankzij jou trainingen loop ik nu een stuk prettiger. Ik ben me veel meer bewust van mijn ademhaling. Dit heeft ook een positieve invloed op mijn wandelingen. Het gaat nog niet allemaal perfect, maar je hebt me voldoende handvaten gegeven om mezelf te blijven verbeteren.” 

In augustus starten er weer nieuwe 5-weekse cursussen. Alle data vind je hier.
Over de methode van Mindful Run Nederland is veel informatie te vinden op deze website, ook van het cursus aanbod van college Mindful Run & Walk instructeurs.